Wat uw opslageisen ook zijn, Polypal biedt de oplossing.

De behoefte in de gezondheidszorg organisaties aan voorraden voor een breed scala van leveringen en uitrusting vereist multifunctionele opslagfaciliteiten, variërend van compacte planken voor kleine objecten, tot zware magazijnoplossingen, van ladeopslagkasten tot ruimtebesparende mobiele planken.

Met Polypal’s bouwpaketten kunt u zelf ook allerlei Werkbanken, tussenschotten en trolleys eenvoudig en economisch construeren.

Polypal heeft de expertise. Onze ervaren ontwerp, technisch, productie-en administratief personeel brengt een schat aan expertise aan voor elk opslag project, ze worden continue geschoold in het ontwikkelen van innovatieve nieuwe oplossingen voor de behoeften van de klant.

Polypal producten zijn ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste standaards. Ons doel is het creëren van systemen die zowel de kosten en de ruimte zo efficiënt mogelijk benutten, voor omgevingen die zo divers zijn als ziekenhuis magazijnen, apotheken biedt Polypal de juiste oplossing.

Biocote

BioCote is effectief tegen een breed scala van bacteriën en schimmels. Voorbeelden van bacteriën getest tegen omvatten Aspergillus niger, Streptococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Straphylococcus aureus (MRSA), Escherichia coli 0157 en Listeria monocytogenes. BioCote werkt niet op dezelfde manier als antibiotica en tot op heden zijn geen bacteriën resistent geworden voor BioCote.