Voor de drukke apotheek, waar juist de locatie van drugs en andere verbruiksgoederen, van cruciaal belang is, biedt Polypal een keuze van vaste of mobiele systemen. Met een maximale opslagcapaciteit van de rekken in een compact formaat optimaliseert Polypal het gebruik van het vloeroppervlak.

Wat uw opslageisen ook zijn, Polypal biedt de oplossing. De behoefte in de gezondheidszorg organisaties aan voorraden voor een breed scala van leveringen en uitrusting vereist multifunctionele opslagfaciliteiten “on site”, variërend van compacte planken voor kleine objecten tot zware magazijnoplossingen, van ladeopslagkasten tot ruimtebesparende mobiele planken. Link-51’s Tube & Hoek zelf assembleren ook allerlei Werkbanken, tussenschotten, trolleys en klemmen worden eenvoudig en economisch geconstrueerd.

Biocote

BioCote is effectief tegen een breed scala van bacteriën en schimmels. Voorbeelden van bacteriën getest tegen omvatten Aspergillus niger, Streptococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Straphylococcus aureus (MRSA), Escherichia coli 0157 en Listeria monocytogenes. BioCote werkt niet op dezelfde manier als antibiotica en tot op heden zijn geen bacteriën resistent geworden voor BioCote.!!