Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en gespecialiseerde eenheden hebben uitgebreid personeel nodig om goed te kunnen functioneren. Polypal bezit kasten van verschillende maten en configuraties om ervoor te zorgen dat de beveiliging wordt gehandhaafd op de gehele werkplaats zowel voor persoonlijke bezittingen als voor werkuniformen.

Het onlangs geïntroduceerde nachtkastje completeert ons gamma en maakt mogelijk voor de patiënten in ziekenhuizen een gemakkelijke opslageenheid onmiddellijk naast het bed te hebben.

MRSA bacterie is in het nieuws iedere dag en de gezondheidszorg is in een constante strijd tegen deze bacterie en veel anderen.

Daarom profiteren alle Polypal staalkasten van een BioCote bescherming als standaard. Met een antibacteriële, zilvergebaseerde technologie die een integraal onderdeel van de verfafwerking is, deze eenheden, die dagelijks worden gebruikt, leveren dus een positieve bijdrage aan de bestrijding van grensoverschrijdende verontreiniging, wat het risico van besmetting met MRSA, E-coli en soortgelijke bacteriën beperkt.