Samen met Ranzijn tuin & dier hebben we een betere formule voor de inrichting van de winkels uitgerold!

De eerste vestiging die Polypal heeft ingericht was de vestiging in Alkmaar. De nieuwe formule sloeg goed aan en al snel volgden er meer vestigingen. De vier kernwaardes van Ranzijn tuin & dier zijn; kwaliteit, voordeel, vakmanschap en winkelcomfort. Deze vier begrippen komen terug in alle uitingen van Ranzijn en onze aangepaste winkelinrichting. Inmiddels heeft Ranzijn 12 vestigingen, onlangs heeft Polypal de vestigingen “De Bilt” en “Velserbroek” ingericht.

Betere formule voor de inrichting van de winkels!

 

Ranzijn tuin & dier heeft de Retailer v/h jaar award 2014 gewonnen! De jury oordeelde dat Ranzijn de afgelopen jaren een eigen gezicht heeft ontwikkeld en is van mening dat Ranzijn tuin & dier echt een keuze maakt als het gaat om de opbouw van een tuincentrum, vernieuwend is met de komst van de dierenartsenpraktijken in de tuincentra en daarbij een goed gesorteerde dierenafdeling. Dit zorgt voor de uitstraling van expertise en voor nieuwe en regelmatig terugkomende klanten.

Nieuwe winkelinrichtingen van Polypal met een eigen stijl heeft Ranzijn uniek gemaakt. Polypal houdt zich dagelijks bezig met innovatie, is zeer flexibel en kan zich goed vinden in de vier kernwaardes van Ranzijn tuin & dier.

Ranzijn_logo

www.ranzijn.nl