Mobiele rekken en Mobile Pallet Rekken maken het beste gebruik van de beschikbare vloeroppervlakte, door een ‘bewegend’ gangpad.
In vergelijking met statische rekken of palletstellingen, met gangpaden naast alle plank / rek posities, is mobiele opslag de beste manier voor het opslaan van de meeste goederen in de kleinste ruimte.

Een mobiele systeem bestaat uit rekken gemonteerd op een reeks van mobiele chassis. Wanneer een item is opgeslagen, wordt de ligging geïdentificeerd en de mobiele chassis zijn individueel aangestuurd om een ‘bewegende gangpad’ naast het item te positioneren.

Mobiele Shelving

Polypal mobiele rekken chassis hebben twee drive opties; handmatige bediening, of aangedreven met behulp van elektromotoren en drukknop bediening. Een keuze van verschillende vloer en track systemen, afhankelijk van de locatie en de grootte van de opslagartikelen zijn beschikbaar.
Polypal biedt een scala van legborden en palletstellingen voor uiteenlopende laden esthetische eisen, die alle kunnen worden “gemobiliseerd” mbv. mobiele rekken; geschikt voor alle hand-geladen opslag toepassingen, groot of klein, hoog of laag.
Mobiele Pallet Rekken.

Dit systeem wordt gecontroleerd door een Programmable Logic Controller (PLC) en kan werken in normaal, gekoeld of koelopslagplaats omgevingen. De bediening is eenvoudig met chassis welke zich verplaatsen in een cascadesequentie tot het geselecteerde gangpad is geopend, allemaal vanuit een enkele druk op de knop. Het systeem wordt aangedreven door uiterst efficiënte, industriestandaard, elektromotoren voor maximale betrouwbaarheid.